Telefonie

Zakelijke telefonie

Wat voor communicatie vraagstuk je ook hebt, wij luisteren naar wat jij te zeggen hebt. Wij leveren, installeren en onderhouden telecommunicatiesystemen voor het MKB. Je krijgt van ons een communicatiesysteem van topkwaliteit waarmee continuïteit is gewaarborgd.

Eezcit Connect, om je makkelijk te verbinden met de buiten wereld

Alles in huis

Als er een systeem gekozen is, nemen wij jou ook de zorg voor het implementeren en het beheer uit handen. Bestaande bedrijfsprocessen worden aangepast en geoptimaliseerd als dat nodig is. Denk bijvoorbeeld aan koppelingen met externe applicaties en/of het CRM- of ERP-systeem. Wij hebben alle specialisaties in huis, waardoor we de complete communicatiestructuur van uw bedrijf kunnen stroomlijnen. Zo ontstaat een telecommunicatiesysteem dat jouw bedrijf op het lijf geschreven is. Onze trainingen zorgen ervoor dat  medewerkers snel en makkelijk met het nieuwe systeem kunnen werken.

Alleen uw wens telt

Als u geen compleet systeem nodig heeft, kunt u ook bij ons terecht voor losse apparatuur. Wij bieden de oplossing die het beste bij het bedrijf past. Wel zo makkelijk

Contact

Eezcit Communications B.V.
Tel: +31 20 3119700
info@eezcit.com

Hollandse Kade 21
1391 JD Abcoude
Routebeschrijving

Snel navigeren naar

Cloud

Met Eezcit Connect Cloud telefonie krijg je de oplossing die bij jouw organisatie past.

Meer informatie

Mobiel

Met Eezcit mobiel  krijg je de oplossing die bij jouw organisatie past.

Meer informatie

Vast

Eezcit bied de vaste telefonie oplossing waar cloud telefonie niet toereikend is

Meer informatie