Cloud

Eezcit Connect Cloud telefonie

Eezcit connect bied jouw organisatie verschillende Cloud telefonieoplossingen, Het Eezcit team helpt om voor jouw organisatie de best mogelijke oplossing te vinden.

Met Eezcit Connect Cloud telefonie krijg je de oplossing die bij jouw organisatie past.

Wat is Eezcit Connect Cloud telefonie;

Eezcit Connect Cloud telefonie is een platform in de cloud voor al jouw vaste én mobiele telefonie. Geen communicatiesysteem op kantoor, maar wel alle functionaliteiten van dit communicatiesysteem via je internetverbinding en bedrijfs-netwerk.

Je behoudt je telefoonnummers en jouw medewerkers zijn overal en altijd bereikbaar, op kantoor, thuis of onderweg, Eezcit Connect Cloud telefonie is zeer schaalbaar en voorziet in overzichtelijke gebruikersprofielen.

Welke oplossingen biedt Eezcit;

Wat zijn de voordelen van Eezcit Connect Cloud telefonie;

  • Eezcit Connect Cloud telefonie is kostenbesparend,
  • Je Investeert niet in een communicatiesysteem. De dienst is schaalbaar en u betaalt per gebruiker. Je bepaalt zelf over welke functionaliteiten uw medewerkers beschikken.
  • Eezcit Connect Cloud telefonie is betrouwbaar. Eezcit Connect Cloud telefonie platform hosten wij op meerdere datacenters met uitgebreide brand, stroom en antidiefstal voorzieningen. Het risico van uitval van de onderliggende infrastructuur is daardoor minimaal.
  • Eezcit Connect Cloud telefonie is flexibel. Eezcit Connect Cloud telefonie groeit mee met jouw organisatie, eenvoudig op of af te schalen en zijn niet werkplek afhankelijk.

Contact

Eezcit Communications B.V.
Tel: +31 20 3119700
info@eezcit.com

Hollandse Kade 21
1391 JD Abcoude
Routebeschrijving